Bitumineuze shingle

Bitumineuze shingles

Op licht aflopende daken wordt regelmatig gekozen voor een bitumineuze shingle. Deze shingles zijn verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen, kleuren en kwaliteit. Naar de levensduur van de shingles zijn ook de uiterlijke kenmerken zeer divers. Deze kenmerken zoals structuren dienen hun vorm te behouden gedurende de levensduur van de dakbedekking, zonder beschadigd te raken door weersinvloeden en UV-straling. Vraag naar de verschillende mogelijkheden, kleuren, vormen en structuren.

Dakisolatie

Dakisolatie

Kostenbesparen kunt u gemakkelijk doen door een goede dakisolatie. Veel warmte kan uw huis namelijk via het dak verlaten wanneer het niet goed geisolleerd is. Door de huidige technieken kunnen we daken bedekt met o.a. bovenstaande oplossing duurzaam isoleren. Vraag naar de mogelijkheden om uw dak te isoleren en bekijk hoeveel u kunt besparen op uw energierekening. Want naast een comfortabel warm huis, is een besparende factor minstens zo belangrijk.

Vraag gratis een offerte aan

Vul hier uw gegevens in

Geef hieronder een schets van uw huidige situatie. Wij maken een passende aanbieding en nemen contact met u op om de offerte door te spreken.

Naam:
*  
Straat:
*  
Huisnummer:
*  
Postcode:
*  
Woonplaats:
*  
Telefoon:
*  
Emailadres:
*  

Kies uw type dak:
Dakpannen Kunststof
Leien Shingles
EPDM Bitumen
Roevendak Felsdak
Zink- en loodwerken Isolatie

Ligt er grind op uw dak:
ja nee  

Om hoeveel oppervlakte gaat het ongeveer:
m2  
   
Opmerkingen:
 
Verzenden         Herstel (*deze velden zijn verplicht)