Dakgoten zink

Dakgoten Wij verzorgen de levering en plaatsing van zinken dakgoten (inclusief hemelafvoer), die voor u op maat gemaakt kunnen worden. Tevens maken wij zinken lijsten t.b.v. platte daken, wangen voor dakkapellen en verrichten wij voor u al het overige zinkwerk.Verder kunnen wij o.a. dakpironnen, bollen, vergaarbakken, spuwers en ornamenten leveren en plaatsen. Op al ons zinkwerk ontvangt u 10 jaar garantie. U kunt ons ook bellen voor het opsporen en verhelpen van alle soorten lekkages en het schoonmaken van dakgoten.

 

Dakgootpreventie: geen bladeren meer in uw dakgoot

Dakgootpreventie Een dakgoot vol met bladeren of sneeuw met een overstromende dakgoot als gevolg. U mag van geluk spreken als het water niet de verkeerde kant op stroomt en lekkages veroorzaakt binnen uw woning. Dit probleem wordt verkleind, wanneer u kiest voor deze nieuwe vorm van dakgootpreventie. Door het aanbrengen van een universeel systeem wat past op oude als nieuwe dakgoten, kunnen bladeren niet meer zorgen voor een verstopping of overstroming. Ook biedt het weerstand tegen ongedierte in uw dakgoot. Nooit meer de ladder op om de goot vrij te maken dankzij dit eenvoudige systeem. Benieuwd naar de prijs? Stuur ons een e-mail, dan maken wij een passende offerte.

 

Vraag gratis een offerte aan

Vul hier uw gegevens in

Geef hieronder een schets van uw huidige situatie. Wij maken een passende aanbieding en nemen contact met u op om de offerte door te spreken.

Naam:
*  
Straat:
*  
Huisnummer:
*  
Postcode:
*  
Woonplaats:
*  
Telefoon:
*  
Emailadres:
*  

Kies uw type dak:
Dakpannen Kunststof
Leien Shingles
EPDM Bitumen
Roevendak Felsdak
Zink- en loodwerken Isolatie

Ligt er grind op uw dak:
ja nee  

Om hoeveel oppervlakte gaat het ongeveer:
m2  
   
Opmerkingen:
 
Verzenden         Herstel (*deze velden zijn verplicht)